sohbet
radyo dinleKulaklığını tak müziğin tadına var!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest rss

Erkeklerden 30 Sıcak Seks Önerisi

Erkeklerden 30 Sıcak Seks Önerisi

Erkeklerden 30 sıcak fantezi seks önerisi. Sevişirken sutyeninin üzerinde kalmasına bir itirazım olmaz. Çünkü seksin en heyecanlı anında onu kendi ellerimle çıkarmak daha çok hoşuma gidiyor.”2- “Öpüşürken bir yandan saçlarımı karıştırması ve arada çekmesi çok hoşuma gider. Saç köklerimde parmak uçlarıyla çizdiği dairelerle de beni normalden fazla heyecanlandırabilir!

Kadınlar vücutlarının bazı bölgelerine dokunulmasından veya öpülmesinden ne kadar hoşlanıyorsa, bizim de bazı hassas noktalarımız var. Örneğin ben göğüslerime dokunulmasından çok hoşlanıyorum.”4- “Kız arkadaşım sevişirken omuzlarımı ısırdığında deliriyorum. Bunu abartmadan yapması olaya ayrı bir çekicilik katıyor. Ayrıca bu şekilde, benim de biraz sert olabileceğim konusunda yeşil ışık verdiğini düşünüyorum.

Bana öyle bir şey söylemeli ki, çok şaşırmalıyım. Bir keresinde bir kız arkadaşım sevişirken hafifçe saçlarını çekmemi istemişti. O anda sanki bir düğmeye basılmış tahrik olmuştum. Onun saçlarını çekerken yüzünde oluşan ifade ise anlatılmaz derecede seksiydi.”6- “Sevgilimin yatakta ne istediğini belli etmesine bayılıyorum ama bunu konuşarak değil hareketleriyle yapması. Çünkü gereksiz bir cümle heyecanı yok edebilir. Beni elleriyle yönlendirmesi yeterli diye düşünüyorum.

esohbetim.com, mobil chat, esohbetim.net sesli sohbet, mobilgeveze.com kameralı chat, okeyazram görüntülü sohbet, seslihepkal.

Karım bazen hiç beklemediğim anlarda, örneğin tam yatakta kitabımı okurken üzerime atlıyor. Kitabımı yere fırlatıyor ve beni kelimenin tam anlamıyla yatağa yapıştırıyor. Bu şekilde kontrolü sertçe ele geçirip bir dahaki hamlesini merak etmemi sağlıyor.”8- “Kendi ellerini kullanarak ona nasıl dokunmamı istediğini bana gösterebilir.

Nişanlım evin içinde hep rahat şeyler giymekten hoşlanır. Bazen de beyaz dar tişörtün içine kırmızı bir sutyen giyiyor, işte o zaman üzerine atlamamak için kendimi zor tutuyorum.”10- “Sevgilim her sevişmemizde adımı fısıldıyor. Bu yüzden her seferinde, bütün gün bu anı beklediğini düşünüp daha çok heyecanlanıyorum.

Beklemediğim bir anda, birden yanıma gelip kulağıma benimle olmak istediğini fısıldarsa çıldırırım. Gün içinde telefonuma SMS yollayarak da aynı etkiyi yaratabilir.”12- “Biz erkekler, kadınların üstte olduğu pozisyonları çok severiz çünkü: Tüm işi bizim yapmamız gerekmez ve arkamıza yaslanıp sizin hareketlerinizi izleriz, işte bu yüzden üstteyken ne gibi hünerler sergilediğiniz büyük önem taşıyor.

Sevgilim sevişmeye başlamadan önce müzik setine hareketli CD‘ler koymayı çok seviyor. Çünkü sevişmeyi müziğin ritmine göre yönlendiriyor. Bu bence tek kelimeyle harika.”14- “Ön sevişme sırasında öpüşmek üzereyken kendini çeken kadınlar beni çıldırtıyor. Onu yakalamak için zorlanmam gerekiyor ama bu bir oyun haline gelince ikimiz de çok eğlenebiliyoruz. Böyle durumlarda daha şiddetli orgazmlar yaşıyorum.

Birkaç yıl önce çıktığım bir kız, bir parti esnasında beni banyoya sürüklemişti. Böyle şeylerin ancak filmlerde olabileceğini düşünürdüm ama öyle bir sevişmeyi bir daha yaşamadığımı söylemeliyim. Bu kadar sabırsızlandığını bilmek beni delirtmeye yetmişti.”16- “Seviştiğim kadının bana ‘Daha hızlı’ demesi çok hoşuma gidiyor. Böylece yaptıklarımdan memnun olduğunu anlıyorum.”
SesLiHepKaL 59
Cevap bırakın