sohbet
radyo dinleKulaklığını tak müziğin tadına var!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest rss

Chatting Chat Ne Demek

Chatting Chat Ne Demek

Chat nedir, sohbet nedir. İnternetin kullanılmaya başlandığı andan itibaren chat kelimesi ile birçok kişi tanıştı. Günümüzde artık pek çok kişinin bildiği bu kelime yine de merak edenlerin internet araştırması ile öne çıkıyor. Peki, Chat ne demek, Türkçesi nedir? Chatting ne demek detayları ile derledik. Esohbet.net odaları, e sohbet siteleri, esohbetim.com salonu.

Yabancı kökenli bir kelime olarak chat sözcüğü günümüzde yerleşik şekilde Türkçede kullanılır. Aynı zamanda yine Türkçe karşılığı üzerinden eş anlamlı bir kelimeye sahip olduğunu ifade etmek mümkün.

Chat Ne Demek, Türkçesi Nedir?

esohbetim.com, mobil chat, esohbetim.net sesli sohbet, mobilgeveze.com kameralı chat, okeyazram görüntülü sohbet, seslihepkal.

Genel Terim üzerinden bakıldığı zaman chat kelimesi Türkçede ‘sohbet’ olarak bilinir. Aslına bakılırsa daha çok İnternet ortamında yapılan sohbet şeklinde anlatmak mümkün. Günümüzde bu konuda birçok farklı sohbet sitesi bulunuyor. Aynı zamanda bu Siteler chat sitesi olarak da ifade edilir.

Chatting Ne Demek?

Aynı şekilde chat sözcüğünde olduğu gibi Çetin kelimesi sohbet üzerinden öne çıkar. Bu bağlamda kelimeyi Türkçe haline çevirmek söz konusu olduğunda ise, ‘sohbetleşme’ anlamına geldiğini ifade etmek gerekir. Taşımış olduğu bu anlam ile beraber Türkçede günlük yaşamda yaygın olarak değerlendirilir ve kullanılır. Chat10.net chat 10, hepkal.net hepkal sohbet, mobildetek.com tek sohbet.

 

SesLiHepKaL 64
Cevap bırakın