sohbet
radyo dinleKulaklığını tak müziğin tadına var!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest rss

His Ne Demek, His Anlamı Nedir?

His Ne Demek, His Anlamı Nedir?

Mobil sohbet, kameralı chat, sesli sohbet, görüntülü chat odaları, sohbet siteleri. his, temelde bir insanın aslında orada olmayan bir şeyi algılama yeteneğidir. Örneğin, bir şeyleri gerçekten yaşamadan önce olacakmış gibi hissedersiniz. Ya da bir şey hayal ediyorsunuz ve o gerçek oluyor. Bu, altıncı hissinizi kullandığınız zamandır.

MOBİL SOHBET, SESLİ SOHBET, KAMERALI CHAT, MOBİL GÖRÜNTÜLÜ

Klas kelimesi, Fransız dilinden Türkçeye geçen kelimelerden biri olmaktadır. Klas kelimesi insanlar arasında ‘sınıf’ anlamı ile bilinmektedir.

Klas Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Klas kelimesi anlam olarak, grup ve sınıf şeklinde belirtilmektedir. İnsanlar yaptıkları işe ya da herhangi bir alanda tercih ettikleri bir durum karşısında bu kelimeyi kullanmaktadırlar. Türk Dil Kurumuna göre klas kelimesinin anlamı, üstün yetenekleri olan insanlar ve insanlar arasında üstün niteliklere sahip olan kimseler için kullanılan bir kavram olarak açıklanmaktadır. mobilhisler, mobil klas anlamı.

Klas İnsan Kime Denir?

Klas insan, sahip olduğu özellikler ve yetenekleri ile diğer insanlardan farklı olarak ön planda olan kişileri ifade etmek için kullanılan bir kavram olarak değerlendirilmektedir. mobil his, hisler mobil.

SesliHepkal.com Kameralı Chat, Sesli Mobil Görüntülü Sohbet,

SesLiHepKaL 105
Cevap bırakın